NIKO MÄKINEN - SUPERBIKE
 

 

total numbers of entries : 113
page : previous_img  1 / 19  next_img

MYÖS ALASTAROLTA TÄYSPOTTI…

2022-08-05

Kauden 3. osakilpailuviikonloppu ajettiin Alastaron moottoriradalla menneenä viikonloppuna. Tuloksena täyspotti; paalupaikka aika-ajoista ja 2 voittoa kisa starteista ja kaupanpäälle nopeimmat kisoissa ajetut kierrokset.

Tässä tiivistelmä viikonlopusta RAM RACING YAMAHA tiimin tiedotteesta.

Niko Mäkinen - Superbike

Alastaron ”kotikisaan” haastamaan...

2022-07-27

Kilpailukausi 2022 jatkuu tulevana viikonloppuna Alastaron moottoriradalla, jossa SM-osakilpailun lisäksi ajavat mukana VIROn vastaavan sarjan kuljettajat. Iloksemme Alastarolla tullaan näkemään kauden ennätysosallistujamäärä, sillä SUPERBIKE luokan lähtöön on tulossa 16 kilpailijaa... hieno homma. Ja kokonaiskilpailijamääräkin on ennätys tälle kaudelle kun mukaan on tulossa reilu 130 kilpailijaa, mikä on melkein tuplasti se määrä mitä kauden aiemmissa kilpailuissa on nähty.Niko Mäkinen - Superbike

KEMORASTA TÄYSPOTTI…

2022-06-23

Kauden 2. osakilpailuviikonloppu ajettiin Kemoran moottoriradalla menneenä viikonloppuna. Tuloksena täyspotti; paalupaikka aika-ajoista ja 2 voittoa kisa starteista.

KAUSI PAKETISSA…

2021-09-15

Niko Mäkinen - SuperbikeViikonloppuna ajettu FINSBK kauden 2021 päätös osakilpailu Motoparkin radalla oli tuloksellisesti ja kokonaisuudessaan jälleen lähes täydellinen. Lauantaina aika-ajoista lähtien meno näytti hyvältä ja 1. sija tarkoitti paalupaikkaa kisaan, sekä myös hienoa kello palkintoa nopeimmasta ajasta. Sääennusteet olivat viikonlopulle kovinkin sateiset, mutta onni myötä, lauantaina ei satanut ollenkaan ja sunnuntainakin vasta kisassa, joten aika pienellä sadeharmilla päästiin viikonloppu viettämään.  

SE ON SIINÄ…

2021-08-15

Niko Mäkinen - SuperbikeViikonloppuna ajettu FINSBK kauden 2021 neljäs osakilpailu Botniaringillä oli tuloksellisesti ja kokonaisuudessaan TÄYDELLINEN. Lauantaina aika-ajoista lähtien meno näytti hyvältä ja 2. sija tarkoitti jälleen eturivin lähtöpaikkaa.
Vaikka sääennusteet olivat kovinkin sateiset, ei rata-alueelle tullut kuin joitakin pienen pieniä pisaroita lauantain aikana mutta ne eivät kilpailemista tai aika-ajoja sotkeneet ollenkaan.

SARJAKÄRJESSÄ ALASTAROLTA…

2021-08-02

Niko Mäkinen - SuperbikeViikonloppuna ajettu FINSBK kauden 2021 kolmas osakilpailu Alastarolla oli tuloksellisesti ja kokonaisuudessaan melkein sellainen kuin ennakkoon oli tavoitteena. Yllätykseksemme myös Niki Tuuli osallistui mukaan kilpailuviikonlopulle. Tämän tiedon saimme kilpailupaikalla torstaina. Hyvähän se on, että Niki käy myös kotimaassa ajamassa kilpailuja ja saadaan enemmän kilpailijoita viivalle. Lauantaina aika-ajoista lähtien meno näytti hyvältä ja 2. sija tarkoitti eturivin lähtöpaikkaa.  

total numbers of entries : 113
page : previous_img  1 / 19  next_img
Powered by CMSimpleRealBlog

Submenu